Cloud
Architectuur
CI/CD

Wat mag u van ons verwachten

Cygnus heeft een historische ervaring op het gebied van infrastructuren. Denk aan multi-hybrid cloud-infrastructuren voor enterprise ondernemingen of overheidsinstellingen, mid-size infrastructuren voor gemeenten of MKB oplossingen.

Diensten

Cloud

On-premise private cloud, public cloud, multi-hybrid cloud, Azure, AWS, etc.

Infrastructuur

Software Defined DataCenters. Server- & Storage-infrastructuren.

Achitectuur

Voor het opzetten van een infrastructuur is het van belang dat deze wordt beschreven in een architectuur. De architectuur beschrijft doorgaans de huidige situatie, de gewenste situatie en de wijze om tot de gewenste situatie te komen. Cygnus heeft professionele en ervaren architecten in dienst die bijvoorbeeld full-time, zelfstandig, een architectuur kunnen opstellen, of die part-time de organisatie ondersteunen met het opzetten van een architectuur.

CI/CD

Een voortbrengingsproces (VBP) helpt organisaties om software of releases volgens - veelal - bekende methoden en technieken voort te brengen, met het doel om hierdoor grip te krijgen op planningen, ontwikkel- en doorlooptijden, time-to-market en kwaliteit van de producten. Een belangrijk middel ook in het bereiken van Return-on-Investment (ROI) en grip op de Total-Cost-of-Ownership (TCO). Een VBP kan op elk type product worden toegepast, of het nu gaat om het voortbrengen van infrastructuren, applicatie ontwikkeling of het produceren van industriële oplossingen.

Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling is een breed begrip en kan door onze ontwikkelaars dan ook breed ingevuld worden. Het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties of infrastructurele diensten of services en processen is bekend terrein net zoals het maken van scripts om standaardcomponenten te laten samenwerken of om systemen unattended te installeren. De specialisten hebben ook de kunde om kennis over te dragen om zodoende het eigen ontwikkelpersoneel verder te scholen en te professionaliseren.

Auditing

Voor het auditen van de beveiliging heeft Cygnus een toolkit ontwikkeld, waarmee op eenvoudige wijze een compleet beeld wordt gegeven van de beveiliging van het netwerk en aangesloten computersystemen en van sociale factoren, zoals de wijze van omgang met wachtwoorden en het achterlaten van gegevens op de printer.

Laten we het persoonlijk maken

Individuele oplossingen

Wij staan klaar om uw uitdagingen door te nemen. Een passende oplossing is altijd uit te werken.